FJORDLØBERNE HOBRO

FJORDLØBERNE HOBRO

Se nyheder fra Fjordløberne nedenfor

OM FJORDLØBERNE TRÆNING AKTIVITETER KALENDER GALLERI RESULTATER FORUM AMBU ØSTERSKOVLØBET 2012 MEDLEMSKAB LØBSKALENDER

Adventsløb Randers

MotionsløbPosted by Ove Vels Jensen Tue, October 27, 2015 22:27:02
Nu har du mulighed for at tilmelde dig til årets sidste klubbetalt løb smiley - ruter på 5 og 10 km samt halvmarathon. Løbsdato den 29. november 2015 - 1. søndag i advent Tilmelding på liste til træning eller på mail til ove.vels.jensen@compaqnet.dk - absolut seneste tilmelding er 19. november. Tilmeldte som ikke møder op på løbsdagen, uden gyldig grund, vil blive opkrævet startgebyret.

Program:

12.00 Alle løb starter

13.30 Præmieoverrækkelse 5 og 10 km

14.00 Præmieoverrækkelse halvmaraton

Præmier eftersendes ikke, så mød frem

Alle deltagere i børneløbet på 5 km ruten modtager en medalje, når de kommer i mål.

Løbet løbes efter bruttotider efter Dansk Atletik Forbund regler. Vinderen af løbet er hermed første mand over målstregen.

Der er en tidsgrænse på 3 timer på halvmaraton.

Tidtagning er elektronisk med chip. Chippen sidder på startnummeret og er en engangschip. Sørg for nummeret sidder på brystet i målslusen.

Startnumre kan afhentes lørdag 28/11 fra kl. 11.00 - 13.00, eller på løbsdagen den 29/11 fra kl. 10.00 til 11.40 i stævnekontoret, som er placeret i biblioteket i kulturhuset, 150m fra start og mål. I biblioteket er der overvåget opbevaring af genstande. Vi tager ikke ansvar for eventuelt bortkomne genstande.

Parkering: Der er mulighed for parkering ved Parkeringshuset, Randers Regnskov, eller parkeringsplads ved Fresh Fitnes

Omklædningsfaciliteter i Fitness World, Biografgade, 8900 Randers C, 400m fra start og mål.

Når du kommer i mål er der vand, frugt og gløgg.

Ruten er godt afmærket. Derudover vil der yderligere være hjælpere undervejs på ruten til at sørge for der løbes den rigtige vej. På de mest kritiske steder vil hhv Politiet og Hjemmeværnspolitiet hjælpe med afspærring. På halvmarathonruten, vil der være cykel foran første løber og bagved sidste løber. Der vil være samarit til stede under hele løbet på Østervold.

Bemærk: Alle har med deres tilmeldelse, accepteret at de løber på eget ansvar og at arrangøren ikke kan gøres ansvarlig. Det er ikke tilladt at have cyklende ledsagelse på ruten. De almindelige færdselsregler gælder undtagen steder, hvor der er hjælpere til at dirigere færdslen.

Bliver man forhindret i at deltage, eller opstår der force majeure, der tvinger arrangørene til at aflyse, har man ikke krav på tilbagebetaling.


Se mere på:

http://www.adventslobet.dk/171599277

  • Comments(0)//www.fjordloeberne.com/#post312